23 de febr. 2008

El Racó de les Notícies


ICO Team treballa amb un nou joc per a PS3

Ico3 és el nom en clau que rep de moment aquest projecte. El rumor d'aquesta noticia ha sorgit a causa d'una imatge penjada per l'equip de treball del joc on es mostra un artwork del suposat "ICO3". De moment i a falta de més informació només se sap que el joc serà exclusiu per a la Consola de Sony.




Dragon Ball Z Burst Limit ja té data oficial

Namco-Bandai ha anunciat que el joc sortirà al Japó el pròxim 5 de Juny del 2008 per a les consoles Ps3 i Xbox360. De moment encara no s'han donat a conèixer les dates de llançament per a Estats Units i Europa. Tot i això, s'ha assegurat que Dragon Ball Z Burst Limit sortirà abans del 2009 a tot el món.



Dragon Ball Z Burst Limit, serà la primera entrega nextgen de la famosa serie d'animació. A simple vista, el joc deixarà de banda l'estil de les seves 3 ultimes entregues "Tenkaichi" i tornarà al sistema de joc dels "Budokai". Pel que s'ha pogut veure del joc, la història inclourà des de l'arribada dels SuperGuerrers de l'Espai fins la destrucció de l'Androide Cel·lula.

Bandai-Namco també ha distribuït noves imatges de Dragon Ball Z Burst Limit:








Nous personatges a Street Fighter IV

Capcom ha revelat més personatges que se sumen als dos inicials que ja sabíem. Molts d'ells però, són lluitadors coneguts d'altres entregues de la saga.



Per tant, la llista de lluitadors a Street Fighter IV fins al moment la componen Ryu, Ken, Guile, Blanka, Zangief, Dhalsim, E. Honda, Chun-Li, Abel i Crimson Viper.