28 de març 2008

L'Eurocopa també a la nostre consola

Les seleccions europees ja es preparen per afrontar un nou repte: guanyar la Eurocopa 2008. Itàlia, Alemanya, França, Grècia, Portugal, Holanda i Espanya seran les seleccions millor posicionades per a fer-se amb el trofeu. Els hi donarem un cop de mà per fer-ho?

Aquest és el plantejament de UEFA Euro2008. Un joc que simularà al detall l'Eurocopa2008 amb un total de 50 seleccions, més de 2.000 jugadors, samarretes totalment actualitzades,8 estadis perfectament recreats i moltíssimes coses més.

L'estètica dels jugadors, les cares, la física de la pilota, els moviments dels porters seran molt semblants al FIFA 08 . Tot i això, el joc aportarà nous elements que milloraran el que ja teníem. És el cas del que s'anomena celebracions interactives, on el jugador haurà de fer combinacions estranyes de botons per a festejar el gol.

A UEFA Euro2008 podrem jugar partits amistosos contra qualsevol selecció europea que vulguem, però també podrem portar el nostre equip fins a la final i experimentar el que se sent al guanyar la copa. Però no només això, ja que nosaltres ens podrem crear i personalitzar dins del mateix joc i ajudar a la "seva" a guanyar la 2a Eurocopa de la història.

En definitiva, Euro 2008 és un joc més, que se suma a les nombroses opcions per jugar a futbol a les nostres consoles. El seu defecte és que només avarca l'Eurocopa i deixa de banda els equips de club. Tant Fifa08 com Pes2008 serien l'alternativa a aquest títol ja que a més ofereixen tant clubs i seleccions. Vosaltres decidireu. La pilota està a la vostre taulada.


PD:Si voleu provar el joc per a la versió de Pc només cal que feu clic aquí:
Download Demo Euro2008 (PC)