29 de març 2008

Caçar o ser caçat, aquesta és la qüestió

El joc comença posant-nos en la pell de Joseph Turok, un agent especial que ara forma part d'un grup anomenat Whiskey Company. La missió que ens han imposat serà la d'acabar i matar amb una persona molt especial per a Turok: Roland Kane, antic mestre del protagonista.

Es per això que l'equip format per Turok, Slade i Shepherd hauran de dirigir-se al planeta on s'assegura que s'ha vist per ultima vegada al General Kane. Però, com en qualsevol joc tindrem un "petit" accident i acabarem estavellant-nos en el planeta en qüestió habitat per ferotges dinosaures i temibles soladats. Es per això, que el nostre objectiu serà el d'eliminar tot ésser viu que se'ns posi al davant.


Com en tot FPS, haurem d'anar recorrent un nivell darrera un altre amb la "prèvia" eliminació dels dinosaures i soldats que ens trobem pel camí. El nostre armament estarà format per un total de 4 armes: un ganivet (molt útil per aniquilar dinosaures), un arc (complicat de dominar) i dues armes de foc que podran anar canviant gràcies a la gran varietat d'armes que ens podrem trobar en el planeta.

Quan ens aventurem per la selva, notarem com si l'ecosistema és mogués per si sol com en la realitat. Els dinosaures es podran atacar entre ells, "ajudar-nos" a acabar amb soldats rivals i, es clar, acabar amb nosaltres. Aquí és on entra en combat el nostre inseparable amic "el ganivet". Una arma molt útil per acabar amb els dinosaures d'una forma espectacular ja que prement el botó corresponent apareixerà una seqüència on matarem el dinosaure ràpidament i sense cap esforç. El ganivet però, no serà tant efectiu per als soldats, a no ser que els agafem per sorpresa i sense que puguin reaccionar.

En aquest sentit l'arma més contundent per a fer front als soldats enemics seran les de foc. Un petit "gran" defecte és el fet que serà bastant complicat apuntar als enemics. Únicament tindrem un zoom que ens aproximarà una mica més però que tampoc ens ajudarà gaire. En alguns casos serem un blanc fàcil si no dominem molt bé aquesta característica del joc.

Turok, una altre saga FPS que s'ha passat a la nova generació i que és una opció molt recomanable a tots els amants d'aquesta saga. Per als demés serà una opció més de FPS sumades a les opcions que ja tenen: Half Life 2: Orange Pack, Halo 3, Bioschok, F.E.A.R, Call of Duty 4...