29 de març 2008

Caçar o ser caçat, aquesta és la qüestió

El joc comença posant-nos en la pell de Joseph Turok, un agent especial que ara forma part d'un grup anomenat Whiskey Company. La missió que ens han imposat serà la d'acabar i matar amb una persona molt especial per a Turok: Roland Kane, antic mestre del protagonista.

Es per això que l'equip format per Turok, Slade i Shepherd hauran de dirigir-se al planeta on s'assegura que s'ha vist per ultima vegada al General Kane. Però, com en qualsevol joc tindrem un "petit" accident i acabarem estavellant-nos en el planeta en qüestió habitat per ferotges dinosaures i temibles soladats. Es per això, que el nostre objectiu serà el d'eliminar tot ésser viu que se'ns posi al davant.


Com en tot FPS, haurem d'anar recorrent un nivell darrera un altre amb la "prèvia" eliminació dels dinosaures i soldats que ens trobem pel camí. El nostre armament estarà format per un total de 4 armes: un ganivet (molt útil per aniquilar dinosaures), un arc (complicat de dominar) i dues armes de foc que podran anar canviant gràcies a la gran varietat d'armes que ens podrem trobar en el planeta.

Quan ens aventurem per la selva, notarem com si l'ecosistema és mogués per si sol com en la realitat. Els dinosaures es podran atacar entre ells, "ajudar-nos" a acabar amb soldats rivals i, es clar, acabar amb nosaltres. Aquí és on entra en combat el nostre inseparable amic "el ganivet". Una arma molt útil per acabar amb els dinosaures d'una forma espectacular ja que prement el botó corresponent apareixerà una seqüència on matarem el dinosaure ràpidament i sense cap esforç. El ganivet però, no serà tant efectiu per als soldats, a no ser que els agafem per sorpresa i sense que puguin reaccionar.

En aquest sentit l'arma més contundent per a fer front als soldats enemics seran les de foc. Un petit "gran" defecte és el fet que serà bastant complicat apuntar als enemics. Únicament tindrem un zoom que ens aproximarà una mica més però que tampoc ens ajudarà gaire. En alguns casos serem un blanc fàcil si no dominem molt bé aquesta característica del joc.

Turok, una altre saga FPS que s'ha passat a la nova generació i que és una opció molt recomanable a tots els amants d'aquesta saga. Per als demés serà una opció més de FPS sumades a les opcions que ja tenen: Half Life 2: Orange Pack, Halo 3, Bioschok, F.E.A.R, Call of Duty 4...

28 de març 2008

L'Eurocopa també a la nostre consola

Les seleccions europees ja es preparen per afrontar un nou repte: guanyar la Eurocopa 2008. Itàlia, Alemanya, França, Grècia, Portugal, Holanda i Espanya seran les seleccions millor posicionades per a fer-se amb el trofeu. Els hi donarem un cop de mà per fer-ho?

Aquest és el plantejament de UEFA Euro2008. Un joc que simularà al detall l'Eurocopa2008 amb un total de 50 seleccions, més de 2.000 jugadors, samarretes totalment actualitzades,8 estadis perfectament recreats i moltíssimes coses més.

L'estètica dels jugadors, les cares, la física de la pilota, els moviments dels porters seran molt semblants al FIFA 08 . Tot i això, el joc aportarà nous elements que milloraran el que ja teníem. És el cas del que s'anomena celebracions interactives, on el jugador haurà de fer combinacions estranyes de botons per a festejar el gol.

A UEFA Euro2008 podrem jugar partits amistosos contra qualsevol selecció europea que vulguem, però també podrem portar el nostre equip fins a la final i experimentar el que se sent al guanyar la copa. Però no només això, ja que nosaltres ens podrem crear i personalitzar dins del mateix joc i ajudar a la "seva" a guanyar la 2a Eurocopa de la història.

En definitiva, Euro 2008 és un joc més, que se suma a les nombroses opcions per jugar a futbol a les nostres consoles. El seu defecte és que només avarca l'Eurocopa i deixa de banda els equips de club. Tant Fifa08 com Pes2008 serien l'alternativa a aquest títol ja que a més ofereixen tant clubs i seleccions. Vosaltres decidireu. La pilota està a la vostre taulada.


PD:Si voleu provar el joc per a la versió de Pc només cal que feu clic aquí:
Download Demo Euro2008 (PC)

16 de març 2008

El Racó de la Música

Especial Metal Gear Solid

Aquesta setmana li toca el torn a la saga Metal Gear Solid. Creat per Hideo Kojima i desenvolupat per Konami, la música corre a càrrec de Harry Gregson-Williams. Ell és qui ha donat a Metal Gear Solid l'ambientació necessària per a poder gaudir infinitament d'aquesta gran saga.


Metal Gear Solid: Twin Snakes




Metal Gear Solid: Sons of Liberty




Metal Gear Solid 3: Snake Eater




Metal Gear Solid: Portable Ops




Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots



Kart n' Crazy

A l'estil Mario Kart

Kart n' Crazy és un joc de conducció gratuït on els cops, la rivalitat i les picabaralles estaran assegurades. Aquest videojoc és dels mateixos creadors que Pangya.

Qui hagi provat el Mario Kart no tindrà cap problema en habituar-se a la manera de jugar ja que disposarem d'elements molt semblants al joc esmentat. El joc comptarà amb un tutorial perquè la gent menys experta s'habituï als comandaments.

L'objectiu serà el d'arribar primer a la línia de meta sigui com sigui. Per tant podrem fer servir qualsevol objecte per desempallegar-nos dels nostres rivals. La diversitat de personatges i d'escenaris farà que la diversió no tingui fi.

Download Kart n' Crazy







3 de març 2008

Un Joc de Condicions Extremes

Desprès d'arribar a Xbox360 i a PC, Lost Planet: Extreme Condition dóna el salt a la nova consola de Sony, la Playstation 3.


Lost Planet ens situa en un món on la vida és pràcticament impossible. E.D.N. III, el nom del planeta colonitzat, està poblada per una forma de vida alienigena. Aquestes criatures, els akrid, es van mostrar hostils immediatament. Els colons no posseïen armes per a combatir als akrid, i es van veure obligats a abandonar el planeta.

No tothom va veure amb bons ulls l'abandonament del planeta. Alguns humans van desenvolupar armes que podien fer front als akrid. Aquest grup de persones va rebre el nom de pirates de les neus. La seva missió era clara: lluitar per la supervivència.

A Lost Planet ens posarem a la pell de Wayne, un pirata de les neus que vol alliberar el "seu" nou planeta de les mans dels akrid. Per eliminar-los comptarem amb un excel·lent armament començant per una simple ametralladora, passant per un rifle de franctirador acabant amb una pistola de plasma. A part, disposarem de diferents tipus de granades per atacar a diferents objectius alhora i un garfi per a escalar llocs que sense ell serien impossibles.

Ara bé, per afrontar tots els perills que hi ha a E.D.N. III podrem disposar d'uns robots anomentas Vital Suits (VS) que ens ajudaran a fer més fàcil la tasca d'aniquilació dels akrid. Durant l'aventura podrem trobar VS amagats sota la neu, esperant per ser utilitzats. De Vital Suits n'hi ha de diferents tipus: El GTT-01, dissenyat per ajudar a la col·lonització; el GTF-11, creat per a flotar per l'aire durant uns quants segons i el GTB-22, capaç de saltar més que qualsevol dels altres Vital Suits.

Tots aquest items els utilitzarem per a fer front als akrid, insectes de tot tipus que ens faran trencar-nos el cap per tal de trobar una estratègia capaç de destruir-los. El seu punt feble però, és l'energia tèrmica que guarden a l'interior del seu cos visible des de l'exterior d'un to ataronjada.

Aquesta energia tèrmica que recollirem dels akrids caiguts ens ajudarà a sobreviure de les condicions extremes i del fred insuportable del planeta. Però hi haurà altres maneres de recollir energia tèrmica: destruint objectes, cotxes, obrint els llocs de dades o matant a pirates de les neus rivals.


El joc també disposa d'un multijugador on-line bastant complet que augmentarà la duració del joc considerablement. La mecànica del joc serà similar al off-line. Ara bé, els objectius canviaran segons el tipus de joc que escollim.

Els tipus de partides seran bàsicament quatre: Combats tots contra tots, en equips, el modo capturar ubicacions i el fugitiu. Al on-line disposarem de multitud d'escenaris basats en el joc i altres que no, i de diferents personatges que podrem anar desbloquejant conforme obtinguem més nivell.


Lost Planet: Extreme Condition no difereix molt de la resta de jocs d'acció però si que aporta aire nou aquest genere. Potser no és una compra obligatòria però esta bé tenir-lo en compte.