25 de gen. 2008

Ubisoft Games

Ubisoft es regala
I no, no és que Ubisoft es deixi comprar sinó que ens posa a la nostre disposició 4 jocs de forma totalment gratuïta. Això sí, dintre del joc hi trobarem publicitat. Però, i que?


Els 4 jocs disponibles són Far Cry, Ghost Recon, Prince of Persia i Rayman Raving Rabbids


Sobreviure com a necessitat

Far Cry és un videojoc en primera persona de la companyia Crytek, distribuït per Ubisoft i editat per a PC. El joc ens situa en una illa paradisíaca on Jack Carver, un ex-empresari, és atacat per un grup de mercenaris. Aconseguirem ajudar al nostre protagonista i sortir vius de la illa?

Descargar: Far Cry Full Game


El Príncep de les plataformes

I no parlem de Mario, sinó del Príncep de Pèrsia.
Prince of Persia: Sands of Time és el primer joc de la famosa saga de plataformes en total 3 dimensions.
Tot i canviar el 2D pel 3D conserva l'esperit original, els bells escenaris i els moviments fluïts i espectaculars del protagonista. Un joc que ningú es pot perdre. I ara que es Gratuït no tens cap excusa.

Descargar : Prince of Persia Full Game


La clau de la batalla és l'estratègia

Ghost Recon és un videojoc d'acció tàctica desenvolupat per Red Strom Entertainment i Ubisoft. Tom Clancy s'ha encarregat de posar-li la història a aquest joc en tercera persona. Les missions estaran localitzades a l'antiga Unió Soviètica i més concretament a zones com Georgia.

Descargar: Ghost Recon Full Game


Els Conills s'han tornat bojos

Rayman està menjant amb els seus amics, quan de sobte, es veu sorprès per un gran nombre de conills. Aquests, segrestaran als seus companys i nosaltres, com no, serem qui haurà d'anar-los alliberant resolent les diferents proves. Un joc de "minijocs" que segur que ens fa passar uns bons moments.

Descargar: Rayman Raving Rabbids Full Game



PD: A l'enllaç només cal buscar qualsevol requadre que posi download. Esperar 10 segons a que s'inicialitzi la carrega i un cop estigui, clicar a sobre. Un cop descarregat el joc, en el procés d'instal·lació, ens haurem de registrar a Ubisoft per a poder jugar. Però atenció, ens haurem de registrar amb una compte d'Estats Units. Sinó, no funciona.