3 de gen. 2008

El Rei de les Galàxies


Després de la seva nefasta aparició per Gamecube amb Super Mario Sunshine, el nostre amic bigotut torna amb molta força amb el títol Super Mario Galaxy. En aquesta nova entrega, Mario es veurà les cares ,altre cop, amb Bowser i el seu fill MiniBowser. La història començarà amb el segrest de Toad, Luigi, la Princesa Peach i el seu castell a mans de l'exercit de Bowser. El rescat seria fàcil si no fos perque Bowser se'ls ha endut a l'extens espai exterior. Però no estarem sols, Estela i les seves mini-estrelles ens ajudaran en tot moment a aconseguir el nostre objectiu. Per a salvar a la princesa Peach necessitarem aconseguir ,abans, un total de 70 estrelles (hi ha 121 estrelles). El disseny dels planetes, l'ambientació i l'utilització del comandament de la Wii són els punts forts d'un joc que està cridat a ser un èxit de vendes d'aquest Nadal.


Aquesta vegada, deixarem la pistola d'aigua (Arma utilizada al Mario Sunshine) i agafarem el wiimote. El comandament de la Wii serà el nostre ajudant en tot moment i amb un simple moviment, Mario es podrà desfer dels enemics més dèbils, viatjar a través de les estrelles, tirar objectes... Però la revolució no només estarà en el control sinó també en els jocs de plataforma. Mario Galaxy dóna un nou aire a la saga i també al gènere. Per a fer una comparació, Super Mario Galaxy és en el que en el seu moment va ser Super Mario 64.

Però les novetats no s'acaben aquí, ja que Mario tindrà al seu abast uns ítems addicionals que l'ajudaran durant el seu viatge per als diferents planetes que visiti. En poques paraules, Mario tindrà la capacitat de transformar-se en abella per a volar, d'home de gel per caminar per l'aigua, d'home de foc per llançar flames, de fantasma per travessar parets i molts d'altres que descobrirem avançat el joc.

I si això no es suficient, un cop acabat el joc hi ha un gran al·licient per buscar les 121 estrelles... Va... us donaré una pista. Podrem controlar un personatge molt semblant al Mario però amb vestuari verd. Encara no... Doncs si ho voleu saber només us cal aconseguir les estrelles restants.

És per això i per altres coses que Super Mario Galaxy és mereix el reconeixement de millor joc de l'any. Mario Galaxy és un 10... Res més a afegir.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

mariooo moooolaaaaaa

ki llegeixi aixo k sel compri!!

pq molaaaaa!!!!!!

i el toad tb xDDDDD

Anònim ha dit...

El Mario Galaxy te uns gràfics de psp ¬¬
El creador d'aques blog no en té ni idea d'analitzar xdddddd
Com pots posar un 10 ¬¬U

Anònim ha dit...

Homeee... mario galaxy!!! per favoorrr.. la millor la estrella 121... jajaja o la tipica de mario sobre luigi o al inreves... sa d pillar la practica.. pero gran joc... aixo de la gravetat es una curradaaa!!!