31 de gen. 2008

De Blob

Un artista amb forma de bola

De Blob es un videojoc del genere de puzzles que sortirà per a la consola de sobretaula Wii i per a la portatil Nintendo DS. El joc estava previst pel Febrer del 2008 però, finalment, es llençarà el 27 de juny d'aquest mateix any.

DeBlob és un joc de puzzles on el jugador haurà d'explorar i alliberar un planeta alienigena de les mans d'una companyia amb males intencions, I.N.K.T. Corporation. Aquesta corporació ha robat els colors a la ciutat i tot està en blanc. Nosaltres serem els escollits per a portar el color de nou a la ciutat.

La forma de jugar és bastant simple. Únicament controlem a DeBlob, una bola, amb el ratolí i haurem d'anar xocant pels edificis per a pintar-los. Per a aconseguir un color haurem d'aixafar als habitants del planeta. Els habitants poden ser de diferents colors: blau,vermell,groc,negre. Per aconseguir altres colors haurem d'aixafar diferents habitants i obtenir colors nous.

DeBlob però, es un joc gratuït per a windows creat per estudiants de la Utrecht School of the Arts i també de la Utrecht university de Holanda.

El joc es pot obtenir en el següent enllaç:

Download DeBlob